Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ronaldo mist enorme kans, Al-Nassr uitgeschakeld in Aziatische Champions League

12 mrt 2024, 09:26

Cristiano Ronaldo is met Al-Nassr uitgeschakeld in de kwartfinales van de Aziatische Champions League. De 39-jarige Portugees benutte in de strafschoppenserie tegen Al-Ain als enige van zijn ploeg zijn penalty, waardoor Al-Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten zich plaatste voor de laatste vier.

Ronaldo miste in de reguliere speeltijd een grote kans vanaf een paar meter, waarna Al-Nassr op eigen veld bleef steken op 3-2. Na de 1-0-nederlaag uit de heenwedstrijd was daardoor een verlenging nodig. Nadat Al-Ain op 3-3 was gekomen, sleepte Ronaldo er met een benutte penalty (4-3) toch nog een strafschoppenserie uit. Daarin miste onder anderen voormalig Internazionale-speler Marcelo Brozovic vanaf 11 meter.

Al-Nassr staat in de Saudische competitie tweede, met 12 punten achterstand op Al-Hilal.

Scheidsrechter Bas Nijhuis sloot ooit tijdens een wedstrijd een deal met Cristiano Ronaldo, vertelde hij bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.