Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ricky van Wolfswinkel gooit trainer Joseph Oosting in het water

4 aug 2023, 12:02

Moet Ricky van Wolfswinkel de komende tijd genoegen nemen met een plek op de reservebank? Een dag na het bereiken van de derde voorronde van de Conference League, gooit de spits FC Twente-trainer Joseph Oosting in het water! “Van trainer bij RKC, naar Stockholm in de zee”, aldus Van Wolfswinkel.

De formatie van trainer Oosting speelde donderdag bij Hammarby IF na verlenging gelijk, wat voldoende was na de overwinning in de eerste wedstrijd (1-0). Bekijk de samenvatting in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.