Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Red Bull-monteurs verrassen jarige Verstappen met taart

Video: Red Bull-monteurs verrassen jarige Verstappen met taart

30 sep 2022, 12:30

Het F1-team van Red Bull heeft Max Verstappen verrast op zijn verjaardag. Verstappen, die zijn 25e verjaardag viert, werd vrijdag op het Marina Bay-stratencircuit in Singapore luidkeels toegezongen door monteurs van de Oostenrijkse renstal. 

Verstappen won de laatste vijf races en staat al op elf overwinningen in dit seizoen. Hij leidt het kampioenschap met 116 punten voorsprong op Charles Leclerc, en kan dit weekeinde zijn tweede wereldtitel binnenhalen. De Nederlander is daarbij wel afhankelijk van de resultaten van Leclerc en zijn ploeggenoot Sergio Pérez.

Als Verstappen wint én de snelste ronde in de race rijdt, dan is hij kampioen als Leclerc niet hoger eindigt dan de achtste plaats en zijn teamgenoot Pérez niet hoger dan de vierde plaats.

Als Verstappen wint en hij rijdt niet de snelste ronde in de race, dan is de titel voor hem als Leclerc niet hoger eindigt dan de negende plaats en Pérez niet hoger dan de vierde plaats, behalve als de Mexicaan de snelste raceronde noteert. In dat geval moet Pérez vijfde of lager eindigen. In deze scenario’s komt Verstappen op een voorsprong, die door de concurrentie in de resterende vijf grands prix, waar nog maximaal 138 punten zijn te winnen, niet meer is in te halen.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.