Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Rayo-supporter steekt vinger tussen billen van oud-Ajacied Ocampos

Video: Rayo-supporter steekt vinger tussen billen van oud-Ajacied Ocampos

6 feb 2024, 12:33

Voetballer Lucas Ocampos van Sevilla was onaangenaam verrast toen een supporter van Rayo Vallecano een vinger in zijn billen stak terwijl hij wilde ingooien. De oud-speler van Ajax draaide zich om en gaf de jonge fan van de thuisploeg een verbaal standje.

Ocampos was het incident na de wedstrijd niet vergeten. "Ik hoop dat La Liga hier serieus naar kijkt", vertelde de Argentijn aan Spaanse journalisten. "Ik zeg niet dat alle fans van Rayo zo zijn, maar je hebt overal wel een dwaas rondlopen. Maar hoe zou het zijn als dit in het vrouwenvoetbal gebeurt? Ik heb twee dochters en heb mezelf maar ingehouden."

Sevilla en Ocampos wonnen maandagavond de uitwedstrijd met 1-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.