Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Quincy Promes duikt op in nachtclub in Dubai

7 mrt 2024, 09:51

Het proces van Quincy Promes in Dubai is met een week uitgesteld, maar daar lijkt de 32-jarige speler van Spartak Moskou zich niet druk om te maken. Op social media gaan namelijk beelden rond van Promes, die zich met zijn nieuwe liefde DreamDoll goed weet te vermaken in een nachtclub in Dubai.

Tekst gaat verder onder de post.

Een goed ingevoerde Russische journalist meldde eerder deze week dat het proces van Quincy Promes in Dubai met een week is uitgesteld. Op zijn Telegramkanaal schreef de journalist dat de rechter die de zaak van Promes zou behandelen "niet naar werk kon komen om persoonlijke omstandigheden." Hij meldde ook dat de advocaten van de voetballer proberen om de zaak alsnog binnen een paar dagen voor de rechter te brengen.

Het Openbaar Ministerie in Amsterdam zei de berichten ook te lezen, maar kon niet bevestigen of ze kloppen. Of deze vertraging te maken heeft met een eventuele uitlevering aan Nederland kon een woordvoerder ook niet zeggen.

Promes zou na een trainingskamp Dubai niet mogen verlaten omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een ongeluk en daarna is gevlucht. Het Openbaar Ministerie in Amsterdam heeft na zijn aanhouding contact gehad met de VAE, maar wil niet zeggen of ook verzocht is om Promes uit te leveren.

De oud-Ajacied is in Nederland twee keer veroordeeld door de rechtbank. Hij kreeg een gevangenisstraf van zes jaar cel voor betrokkenheid bij de invoer van 1350 kilo cocaïne. Ook kreeg hij anderhalf jaar cel voor een steekpartij op een feest waarbij een neef het slachtoffer was. Promes is tegen de twee uitspraken in hoger beroep gegaan.

De rechtbank heeft in beide zaken een bevel gevangenneming afgegeven. Het OM heeft eerder al een arrestatiebevel uitgevaardigd.

Wesley Sneijder grapte maandag in Veronica Offside over zijn reis naar Dubai: "Er is nog iemand tegen me aangereden, die reed daarna weg!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.