Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-supporters bespotten opgestapte Ajax-directeur Marc Overmars in nieuw lied

PSV-supporters bespotten opgestapte Ajax-directeur Marc Overmars in nieuw lied

9 feb 2022, 10:26

De supporters van PSV beleefden dinsdag een fijne avond. Zij zagen hun club met speels gemak winnen van NAC Breda (4-0), waardoor de Eindhovenaren zich mogen opmaken voor de halve finale van de KNVB Beker. Bij rust was de spanning op het veld al verdwenen door doelpunten van Mario Götze en Noni Madueke (3-0 tussenstand). Hierdoor ontstond er een uitgelaten sfeer op de tribunes van het Philips Stadion en was er zelfs tijd om Marc Overmars de maat te nemen. De bestuurder werd zondag per direct uit zijn functie ontheven, nadat hij grensoverschrijdende berichten zou hebben verstuurd naar vrouwelijke collega's. Voor de PSV-aanhang reden genoeg om een lied te maken over 'de vieze van uit Amsterdam'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.