Terug

Volg Vandaag Inside

Video: pijnlijke uitglijder Cristiano Ronaldo tijdens presentatie bij Al-Nassr

Video: pijnlijke uitglijder Cristiano Ronaldo tijdens presentatie bij Al-Nassr

4 jan 2023, 12:02

Cristiano Ronaldo heeft een pijnlijke uitglijder gemaakt tijdens zijn presentatie bij Al-Nassr. De Portugees ging tijdens het persmoment de mist in door te stellen dat Saudi-Arabië in Zuid-Afrika ligt. 

Ronaldo vertelde dat hij tal van opties had, na zijn vertrek bij Manchester United. "Ik kon aan de slag in Europa, Brazilië, Australië en de Verenigde Staten", zei de aanvaller die vijf keer de Gouden Bal won. “Waarom hij dan toch voor Al-Nassr koos? "Het maakt mij niet uit wat mensen erover te zeggen hebben. Het voetbal is hier anders, maar het is voor mij niet het einde van mijn carrière om hier in Zuid-Afrika te gaan spelen. Ik ben blij hier te zijn.”

Ronaldo heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder een contract dat loopt tot de zomer van 2025. De Portugees gaat de komende 2,5 jaar naar verluidt 200 miljoen euro verdienen. Dat bedrag zou nog flink kunnen oplopen als Saudi-Arabië met steun van Ronaldo het WK van 2030 mag organiseren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.