Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Petrović biedt Irakese spits excuses aan voor veldbestorming

VIDEO: Petrović biedt Irakese spits excuses aan voor veldbestorming

1 dec 2021, 14:35

Zeljko Petrović heeft zijn spits Ayman Hussein excuses aangeboden voor zijn veldbestorming tijdens de wedstrijd Irak - Oman. De bondscoach van Irak wilde ingrijpen toen hij zag dat zijn spits een penalty in blessuretijd wilde nemen.

Irak kreeg bij een 0-1 achterstand een strafschop, maar die werd gemist door Ayman Hussein. Echter was de doelman van Oman te vroeg van zijn lijn gekomen, waardoor Irak een herkansing kreeg. Om te voorkomen dat Hussein de strafschop opnieuw nam, rende Petrović het veld op en wees hij Hasan Abdulkareem aan als penaltynemer. 

Na afloop van de wedstrijd gaat Petrović door het stof in de kleedkamer van Irak. 'Ik mag dat nooit doen in mijn leven. Ik voel mij erg slecht voor Aymen. Het is moeilijk om uit te leggen wat er gebeurd zou zijn als hij weer een penalty zou missen. Dan zouden we een groter probleem hebben gehad. Als er iemand een echte professional is, dan is dat Aymen wel. Maar wat is gebeurd, dat is gebeurd.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.