Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Peter Gillis geeft rondleiding door enorm kasteel en reageert op negatieve berichtgeving

1 juli 2023, 16:23

Peter Gillis heeft opnieuw aan verslaggever Mark Baanders op het YouTube-kanaal van PowNed een rondleiding gegeven en dit keer in een enorm kasteel dat momenteel voor miljoenen euro's wordt verbouwd. De 61-jarige vakantieparken-ondernemer, bekend van SBS-realityserie Massa is Kassa, reageert daarnaast in de onderstaande video ook op de negatieve berichtgeving.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Eerder kreeg PowNed-verslaggever Mark Baanders nog een rondleiding door een krankzinnige miljoenenvilla van Peter Gillis. Bekijk het terug in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.