Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Open training PSV massaal bezocht door duizenden supporters

30 apr 2024, 12:17

PSV heeft dinsdagochtend de deuren van het Philips Stadion geopend voor duizenden supporters die de open training in aanloop naar de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (zondag, 12:15) wilden bijwonen. De selectie werd tijdens de training massaal gesteund door zo'n 8.000 tot 9.000 fans, zo meldt PSV-watcher Rik Elfrink. (Zie onderstaande video.)

De trainingen van PSV zijn niet altijd open, maar bij deze gelegenheid maken de fans er volop gebruik van. De zon schijnt in Eindhoven en ook helpt het mee dat de scholen vakantie hebben. Bij de opkomst van de spelers op het veld klonk er opzwepende muziek. (Zie onderstaande video.)

PSV krijgt zondag de eerste kans om op eigen kracht voor de 25e keer kampioen van Nederland te worden. Na de 8-0-zege bij sc Heerenveen donderdag heeft de ploeg van trainer Peter Bosz nog 1 punt nodig. Officieus is de titel drie duels voor het einde wel al binnen, door de voorsprong van 9 punten op Feyenoord en het veel betere doelsaldo (+86 om +56).

PSV-trainer Peter Bosz gaf onlangs op een persconferentie te kennen dat hij uitstekend op zijn plek zit bij de Eindhovense club: "Laat mij maar lekker hier zitten, prima!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.