Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Onana clasht met teamgenoot, Lukaku moet tussenbeide komen

Video: Onana clasht met teamgenoot, Lukaku moet tussenbeide komen

18 apr 2023, 19:56

Internazionale bereidt zich momenteel voor op de return tegen Benfica in de kwartfinale van de Champions League. Op de afsluitende training voor de wedstrijd van woensdagavond leek het er kalm aan toe te gaan, totdat André Onana in het midden van de rondo belandde, en hard door ging op teamgenoot Marcelo Brozovic.

Terwijl de camera's van de media draaiden, ging de ex-Ajacied tijdens het jagen fel door op Brozovic. De 27-jarige Kameroener deelde een schop uit en gaf de dertigjarige Kroaat een duw. Dit leidde tot tussenkomst van onder anderen Romelu Lukaku en Danilo D’Ambrosio.

Internazionale mag woensdag in eigen stadion aantreden tegen de ploeg van Roger Schmidt. De Nerazzurri hebben een 2-0 voorsprong in handen in het tweeluik. Nicolò Barella en Lukaku scoorden vorige week in Lissabon voor Inter, waar Denzel Dumfries basisspeler was en Stefan de Vrij inviel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.