Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Nijhuis keurt met zichtbare tegenzin doelpunt van Feyenoord af

VIDEO: Nijhuis keurt met zichtbare tegenzin doelpunt van Feyenoord af

1 dec 2021, 20:20

Feyenoord dacht in de eerste helft tegen Heracles Almelo op een 1-0 voorsprong te komen dankzij Luis Sinisterra, maar het doelpunt werd later door de VAR afgekeurd wegens een overtreding van Alireza Jahanbakhsh.

Jahanbakhsh blokte tijdens de aanval verdediger Giacomo Quagliata, waarna Fredrik Aursnes kon oppikken. Aursnes gaf de bal af op Sinisterra, die hem later binnenschoot. Scheidsrechter Bas Nijhuis maakte direct duidelijk dat het geen overtreding was van Jahanbakhsh, maar werd naar de kant geroepen door de VAR. Met zichtbare tegenzin ging Nijhuis akkoord met de keuze van VAR Marc Nagtegaal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.