Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Neymar komt ongelukkig terecht en schreeuwt het uit van de pijn

VIDEO: Neymar komt ongelukkig terecht en schreeuwt het uit van de pijn

28 nov 2021, 14:56

Neymar is tegen Saint-Étienne zondagmiddag geblesseerd uitgevallen. De Braziliaanse aanvaller van PSG kwam ongelukkig terecht en er wordt gevreesd voor een ernstige enkelblessure.

Na een duel met Yvann Macon, die Neymar neerhaalde met een sliding, kwam de aanvaller ongelukkig terecht. Op beelden is te zien hoe de enkel van Neymar volledig dubbelklapt. Uiteindelijk werd hij op een brancard van het veld gedragen.

Paris Saint-Germain won wel tegen Saint-Étienne. Denis Bouanga opende de score voor de thuisploeg. Vervolgens scoorden Marquinhos (2) en Ángel Di María voor PSG. Lionel Messi bereidde alle drie de treffers voor. Saint-Étienne speelde ruim een helft met tien man. Thimothée Kolodziejczak kreeg een rode kaart toen zijn ploeg nog met 1-0 leidde.

Sergio Ramos maakt zijn langverwachte debuut voor Paris Saint-Germain. De verdediger verruilde Real Madrid aan het einde van het vorige seizoen voor PSG. Maar vanwege verschillende blessures moest hij zijn debuut steeds uitstellen. Ramos debuteerde afgelopen week al in de selectie van PSG. Maar de Spanjaard mocht niet invallen tegen Manchester City in de Champions League.

PSG verstevigde de koppositie van de Franse Ligue 1. OGC Nice, de huidige nummer 2, volgt al op 14 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.