Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Mourinho wint 1000e wedstrijd en gaat volledig uit zijn dak

VIDEO: Mourinho wint 1000e wedstrijd en gaat volledig uit zijn dak

13 sep 2021, 08:41

Het is AS Roma met veel moeite gelukt de duizendste wedstrijd van José Mourinho als trainer op te luisteren met een zege. De Romeinen wonnen de thuiswedstrijd tegen Sassuolo met 2-1 dankzij een doelpunt in blessuretijd van Stephan El Shaarawy.

Bryan Cristante had AS Roma in de 37e minuut aan een voorsprong geholpen, maar Filip Djuricic maakte na een klein uur gelijk. Djuricic speelde van 2009 tot 2013 bij sc Heerenveen. AS Roma leek voor het eerst dit seizoen puntenverlies te lijden, maar de 28-jarige invaller voorkwam dat. El Shaarawy schoot de bal fraai met rechts in de verre hoek, tot groot genoegen van Mourinho, die dolblij richting de doelpuntenmaker rende. Vlak voor het winnende doelpunt van El Shaarawy werd Rick Karsdorp gewisseld.

AS Roma gaat nu aan kop in de Serie A doordat het een beter doelsaldo heeft dan AC Milan en Napoli. In de eerste twee speelronden werden Fiorentina (3-1) en Salernitana (0-4) verslagen door AS Roma.

Mourinho werd deze zomer door AS Roma vastgelegd. De Portugees had de afgelopen jaren, met wisselend succes, de Engelse clubs Chelsea, Manchester United en Tottenham Hotspur onder zijn hoede.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.