Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Mourinho klapt in kleedkamer voor Dinamo-spelers na pijnlijke uitschakeling

VIDEO: Mourinho klapt in kleedkamer voor Dinamo-spelers na pijnlijke uitschakeling

18 mrt 2021, 23:36

Dinamo Zagreb heeft in de Europa League voor een enorme verrassing gezorgd. De koploper uit de Kroatische competitie won donderdag in de achtste finales na verlenging met 3-0 van Tottenham Hotspur. Die verlenging was nodig omdat Zagreb na de reguliere speeltijd met 2-0 leidde. Tottenham won een week eerder met dezelfde cijfers.

Trainer José Mourinho toonde zich na de wedstrijd van zijn beste kant. The Special One bracht na het duel een bezoek aan de kleedkamer van Dinamo Zagreb en feliciteerde de Kroaten met het behalen van de kwartfinale. Klasse!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.