Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Mia Nicolai en Dion Cooper zingen nieuwe versie van songfestivalnummer

Video: Mia Nicolai en Dion Cooper zingen nieuwe versie van songfestivalnummer

28 apr 2023, 20:20

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben vrijdagavond een aangepaste versie van hun songfestivallied Burning Daylight gezongen. Bij Khalid & Sophie vertelt het duo over hun twee eerdere liveoptredens, die niet bepaald vlekkeloos verliepen. In de nieuwe versie is de toonsoort van het lied aangepast naar anderhalve toon hoger.

Nicolai en Cooper zongen een akoestische variant van het nummer, waar de twee vooral hun kopstem gebruikten. "Voor mij ging dit hartstikke goed", zei een geëmotioneerde Duncan Laurence, die meeschreef aan het nummer en het duo coacht, na afloop van het optreden. "Ik weet als geen ander hoeveel er op je afkomt. Ook al ben je nog zo ervaren, het songfestival is geen makkie."

Ook Mia Nicolai raakte enigszins geëmotioneerd na het horen van de woorden van Laurence. "Je stapt erin met zoveel enthousiasme, zo veel hoop", zegt de zangeres. "We willen het heel graag goed doen met elkaar, dus het raakt als het niet gaat zoals je wilt."

Cooper zegt dat het "superpijnlijk" was dat veel mensen kritiek op de uitvoering hadden, maar "als het twee keer misgaat moet je jezelf achter de oren krabben".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.