Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: ME slaat weglopende MVV-fans na wangedrag het stadion uit

VIDEO: ME slaat weglopende MVV-fans na wangedrag het stadion uit

30 okt 2021, 11:14

De wedstrijd tussen MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade in de Keuken Kampioen Divisie is vrijdagavond gestaakt. Scheidsrechter Joey Kooij besloot de spelers vlak voor rust naar de kleedkamers te sturen omdat er vuurwerk op het veld werd gegooid. Vervolgens moest de ME eraan te pas komen om supporters van het veld te halen. Daarbij werden ook rake klappen uitgedeeld.

Reactie KNVB

'De lokale driehoek heeft besloten de wedstrijd definitief te staken nadat de scheidsrechter de teams al naar binnen had gehaald vanwege aanhoudende supportersongeregeldheden', aldus de KNVB. 'Uiteraard vinden wij het heel erg vervelend dat deze stap noodzakelijk was. Wij wachten nu de meldingsformulieren af en die zullen worden voorgelegd aan de aanklager. Vervolgens wordt ook gekeken wat er met het resterende gedeelte van de wedstrijd gebeurt.' Bij de beladen derby in De Geusselt was nog niet gescoord (0-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.