Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Mbappé hard uitgefloten door eigen fans

VIDEO: Mbappé hard uitgefloten door eigen fans

14 aug 2021, 21:53

PSG-supporters lijken helemaal klaar te zijn met Kylian Mbappé. De Fransman heeft zijn zinnen gezet op een exit uit Parijs en dat wordt hem niet in dank afgenomen bij de achterban van de Parijzenaars.

Paris Saint-Germain heeft deze zomer het sterrenensemble van de nodige nieuwe versterkingen voorzien. Kylian Mbappé, die in het seizoen 2017-2018 naar PSG kwam, lijkt alleen de omgekeerde weg te willen bewandelen. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Strasbourg lieten de supporters weten dat zij het daar niet mee eens zijn.

Tijdens de wedstrijd bewijst Mbappé zijn waarde voor PSG en laat hij zijn voeten spreken. In de 25ste minuut is hij zelf verantwoordelijk voor de 2-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.