Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Mazraoui maakt indruk met geweldige ingreep op open kans Lewandowski

Video: Mazraoui maakt indruk met geweldige ingreep op open kans Lewandowski

14 sep 2022, 11:08

Noussair Mazraoui heeft dinsdagavond in het Champions League-duel tegen FC Barcelona een goede indruk achtergelaten. De oud-Ajacied begon op de reservebank, maar viel door een blessure van Benjamin Pavard al vroeg in en deed het geweldig.

Statman Dave, een voetbalanalist van BBC en Sky Sports, plaatste na het duel tussen Bayern en Barça (2-0) de indrukwekkende statistieken van de Marokkaan op Twitter. In de zeventig minuten die Mazraoui speelde won hij al zijn duels om de bal en werd hij tijdens zijn dribbels ook geen één keer van de bal gezet. Verder verstuurde de verdediger 31 succesvolle passes en greep hij geweldig in bij een levensgrote kans van spits Robert Lewandowski.

In de eerste weken van het seizoen kon de geboren Nederlander op weinig speeltijd rekenen, maar na een sterk optreden tegen Barça en de blessure van Pavard lijkt de rechtsback zich te kunnen opmaken voor meer speeltijd. Mazraoui startte afgelopen weekend tegen VFB Stuttgart ook al in de basis.

Bekijk hieronder de geweldige ingreep van Mazraoui op een grote kans van Robert Lewandowski.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.