Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Mart Hoogkamer stapt opnieuw podium af na bierdouche

Video: Mart Hoogkamer stapt opnieuw podium af na bierdouche

22 aug 2022, 10:52

Mart Hoogkamer heeft zaterdagavond een optreden vroegtijdig afgebroken, nadat hij opnieuw een bierdouche kreeg. Tijdens een show op het Drentse Boerenrockfestival in Drouwenermond werden er vanuit de zaal biertjes het podium op gegooid, waarna Mart besloot te vertrekken.

Op Instagram deelt de zanger beelden van het optreden. Hierop is ook te zien dat hij van het podium loopt nadat hij het publiek meermaals heeft gevraagd te stoppen met het gooien van bier. "Is dit normaal?", schrijft hij erbij. "Voor de mensen die speciaal voor mij kwamen sorry hiervoor…we hebben het WEER geprobeerd." Ook bedankt hij de organisatie voor "jullie steun en begrip".

Meerdere collega's steunen de Ik ga zwemmen-zanger op sociale media. "Het is zo in en in triest. Het disrespect..", schrijft Tim Douwsma. Danny Froger noemt het "ongelooflijk" en ook zanger Jeffrey Heesen vindt het gedrag van sommige mensen in het publiek "misselijkmakend".

Mart brak in juni na zestien seconden zijn show af nadat er bier richting het podium werd gegooid. Johan Derksen kon toen weinig begrip opbrengen voor de actie van de zanger. Bekijk de beelden hieronder.

Johan ziet Mart Hoogkamer show afbreken na 16 seconden: 'Snotaap!'
2:42
Johan ziet Mart Hoogkamer show afbreken na 16 seconden: 'Snotaap!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.