Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Mario Been neemt het zekere voor het onzekere in Stadion De Goffert

VIDEO: Mario Been neemt het zekere voor het onzekere in Stadion De Goffert

19 feb 2022, 17:26

NEC speelt na een lange periode weer een thuiswedstrijd in een vol stadion. Het dak van het stadion De Goffert voldoet aan alle veiligheidseisen, waardoor het duel tussen de club uit Nijmegen en RKC Waalwijk door kon gaan. ESPN-analist Mario Been nam echter het zekere voor het onzekere.

'Recent verscheen er een bericht in een regionaal medium waarin de veiligheid van het dak van het stadion ter discussie werd gesteld. Echter, het door een onafhankelijke deskundige opgestelde inspectierapport en herberekeningen van de dakconstructie verzekeren dat het stadion veilig in gebruik kan worden genomen', meldde NEC in een verklaring.

'NEC handelt integer en heeft proactief geacteerd op mogelijke veiligheidsrisico's. We denken altijd in het belang en de veiligheid van mensen in ons stadion. Het Goffertstadion is pas heropend nadat er voor de volle honderd procent veiligheid werd geboden na de instorting, ook in dat proces heeft de veiligheid te allen tijde vooropgestaan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.