Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Manchester United-fans zingen Van de Beek toe tijdens warming-up

VIDEO: Manchester United-fans zingen Van de Beek toe tijdens warming-up

6 nov 2021, 15:58

Mooie beelden vanuit Manchester, waar Donny van de Beek luidkeels wordt toegezongen door de United-fans.

Manchester City heeft tegen stadgenoot Manchester United de verhoudingen in de voetbalstad nog maar eens onderstreept. City won in de Premier League overtuigend met 2-0 op Old Trafford, de thuisbasis van United.

De eindstand was al bij rust bereikt. Eric Bailly werkte de bal al na 7 minuten in zijn eigen doel en vlak voor rust maakte Bernardo Silva er 0-2 van. Het is de tweede topper op rij die United op eigen veld verliest. Twee weken geleden was Liverpool veel te sterk voor United (0-5), dat zich vervolgens herstelde met een 3-0-zege in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.