Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Manchester City-verdediger Walker toont geslachtsdeel in café

Video: Manchester City-verdediger Walker toont geslachtsdeel in café

9 mrt 2023, 19:30

Manchester City-verdediger Kyle Walker ligt onder vuur na het tonen van zijn geslachtsdeel midden in een café in Manchester. Op het internet gaan er diverse beelden rond waaruit blijkt dat Walker meerdere keren zijn geslachtsdeel aan twee vrouwen laat zien.

Engelse media laten weten dat Walker zich compleet liet gaan na de 2-0 overwinning van afgelopen zaterdag op Newcastle United. Naast het tonen van zijn geslachtsdeel gaf Walker een van de twee dames een kus. Volgens The Guardian was Walker onder invloed van drank.

Er loopt momenteel een onderzoek van de politie naar de 32-jarige international van Engeland. De Engelse politie laat in een verklaring weten bekend te zijn met de beelden. In Engeland ben je volgens wet ‘2003’ strafbaar als je opzettelijk je geslachtsdeel blootstelt tegen de wil van een ander in. Vooralsnog heeft er geen arrestatie plaatsgevonden. The Guardian meldt dat Manchester City voorlopig niet van plan is zich te bemoeien met de zaak, omdat het een actie in de privésfeer betreft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.