Terug

Volg Vandaag Inside

Lil Kleine aanwezig bij beroep tegen vrijlating

Lil Kleine aanwezig bij beroep tegen vrijlating

28 feb 2022, 13:02

Lil Kleine is maandag aanwezig bij de behandeling van het hoger beroep tegen zijn vrijlating. Rond het middaguur meldde hij zich samen met zijn advocaat Nienke Hoogervorst bij de rechtbank in Amsterdam. De rapper werd opgewacht door verschillende media, waaronder Shownieuws.

De raadkamer van de rechtbank buigt zich maandag over het beroep dat het Openbaar Ministerie heeft aangetekend tegen de vrijlating van Lil Kleine. De rapper zat twee weken geleden vast op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. De behandeling van het hoger beroep vindt plaats achter gesloten deuren.

Lil Kleine zat drie nachten vast op verdenking van een poging tot zware mishandeling of mishandeling. Hij zou het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur hebben geklemd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.