Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Leicester City-fan valt spelers van Nottingham Forest aan na tegendoelpunt

VIDEO: Leicester City-fan valt spelers van Nottingham Forest aan na tegendoelpunt

6 feb 2022, 19:23

Titelhouder Leicester City heeft in de vierde ronde van de FA Cup een ruime nederlaag geleden. De nummer 10 van de Premier League verloor met 4-1 van Nottingham Forest, dat uitkomt in het Championship, het tweede niveau van Engeland.

Na 32 minuten keek Leicester al tegen een 3-0-achterstand aan. Kelechi Iheanacho deed vlak voor rust wat terug, maar in de tweede helft werd het geen moment spannend meer. Na een uur werd het 4-1, waarmee het duel beslist was.

Leicester City won vorig jaar in de finale van de FA Cup van Chelsea, dat zaterdag uitschakeling ternauwernood voorkwam. Plymouth werd na verlenging verslagen.

Na afloop werd een fan van Leicester City gearresteerd omdat hij na de 3-0 van Forest het veld betrad en spelers van de thuisploeg aanviel. Op beelden is te zien dat hij spelers tijdens het vieren van het doelpunt een vuistslag probeert te geven.

'De club is geschokt door dergelijk gedrag en biedt haar excuses aan aan Nottingham Forest en de spelers van wie de veiligheid in gevaar is gebracht', meldde Leicester na de wedstrijd in een verklaring. Het was de eerste ontmoeting tussen de rivalen in acht jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.