Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Lando Norris raakt gewond bij bootfeest op Koningsdag in Amsterdam

Video: Lando Norris raakt gewond bij bootfeest op Koningsdag in Amsterdam

28 apr 2024, 12:31

Lando Norris heeft tijdens het vieren van Koningsdag een verwonding aan zijn neus opgelopen. De Formule 1-coureur vierde feest op een boot op de Amsterdamse grachten, maar is daar niet ongeschonden vanaf gestapt.

Norris vierde Koningsdag samen met top-dj Martin Garrix en op beelden op X is te zien dat de sfeer er goed in zat bij de coureur. Echter werd er niet veel later ook een foto van Norris gedeeld, waarbij zijn neus in het verband zit. Volgens verschillende bronnen van F1 News zou Norris zijn neus aan gebroken glas hebben gesneden, maar zijn de verwondingen verder niet ernstig.

René van der Gijp sprak zich onlangs in Vandaag Inside lovend uit over Max Verstappen: "Wij hebben misschien de beste coureur aller tijden in ons midden!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.