Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Kyrgios volledig door het lint na uitschakeling op US Open

Video: Kyrgios volledig door het lint na uitschakeling op US Open

7 sep 2022, 11:01

De Rus Karen Chatsjanov heeft voor het eerst de halve finales bereikt op een grandslamtoernooi. De nummer 27 van de plaatsingslijst versloeg op de US Open in een lange vijfsetter Nick Kyrgios, de Australiër die inmiddels als favoriet werd gezien. De setstanden waren 7-5 4-6 7-5 6-7 (3) 6-4.

Chatsjanov won de derde set, Kyrgios de vierde na een tiebreak. Maar de Australiër startte de vijfde en beslissende set met opslagverlies. Het was de inleiding voor een pijnlijke nederlaag en een woedeuitbarsting van Kyrgios. "Ik heb het gevoel dat ik nu zo veel mensen in de steek heb gelaten", zei de verliezer, die zich "geruïneerd" voelde.

"De grandslamtoernooien zijn de enige die echt tellen. Ik heb het gevoel dat ik weer helemaal opnieuw moet beginnen", aldus de Australiër, die na afloop zijn emoties niet meer onder controle had en vervolgens enkele rackets kapot sloeg. Kyrgios keert door zijn prestaties op de US Open terug in de mondiale top-20 van de wereld.

Bekijk de beelden van Kyrgios z'n woedeuitbarsting hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.