Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Kyrgios klaagt over wietlucht tijdens US Open: 'Het is f*cking marijuana!'

Video: Kyrgios klaagt over wietlucht tijdens US Open: 'Het is f*cking marijuana!'

2 sep 2022, 17:17

Nick Kyrgios heeft zich tijdens de US Open weer eens laten gaan. Dit keer niet om een foute call van de lijnrechter of een beslissing van de umpire, maar om een wietlucht in het stadion. De Australiër was ervan overtuigd dat meerdere fans aan het blowen waren tijdens zijn wedstrijd tegen Benjamin Bonzi.

Volgens de runner-up van Wimbledon hing er een sterke wietlucht in het Louis Armstrong Stadium. "Het is fucking marijuana", zegt de 27-jarige tennisser tegen umpire Jaume Campistol, die vervolgens uitlegt dat het misschien een etenslucht is. "Daar ga ik natuurlijk niet over klagen. Maar dat is het duidelijk niet", aldus Kyrgios, die de partij tegen de Fransman overigens wel met 7-6 6-4 4-6 6-4 won. "Mensen weet niet dat ik astmatisch ben. Als ik van links naar rechts over de baan ren, heb ik al moeite om adem te halen", vertelt de Australiër.

Umpire Campistol liet het publiek na de opmerking van Kyrgios weten dat niet toegestaan is om wiet te roken tijdens de US Open. Wiet is op zich niet verboden in New York.

Bekijk de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.