Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Kramer maakt rukgebaar richting AZ-fans: 'Je hebt een voorbeeldfunctie'

Video: Kramer maakt rukgebaar richting AZ-fans: 'Je hebt een voorbeeldfunctie'

20 aug 2023, 18:09

Gertjan Verbeek heeft geen goed woord over voor de manier van juichen van Michiel Kramer na zijn benutte strafschop tegen AZ. De spits van RKC Waalwijk zette zijn ploeg vanaf elf meter op voorsprong en sprintte vervolgens naar het uitvak, waarbij hij bewegingen maakte voor zijn geslachtsdeel.

"We hebben een voorbeeldfunctie, we hebben er afspraken over gemaakt. Dit had de scheidsrechter kunnen bestraffen met geel. Waarom doe je dit?", vroeg Verbeek zich af bij ESPN. "Waarom provoceer je? Je schiet de bal goed binnen, je staat 1-0 voor en dan tegenover een vak met mensen met kinderen. Het is weer een actie van Kramer die je moet veroordelen. Het is gewoon bij het belachelijke af. Je provoceert een tegenstander, waarom? Moet die wedstrijd dan weer gestaakt worden? Ik vind het stuitend van Kramer."

"Voor mijn part haal je hem als trainer van het veld af", ging Verbeek verder. "Hij heeft een voorbeeldfunctie, dus houd daar nou eens mee op. Leg het niet altijd bij de supporters neer en daag ze niet uit. Dat heeft geen zin, gedraag je op een fatsoenlijke manier. En juich op een normale manier. Het is absurd, ik heb er geen woorden voor. Laten we het maar ergens anders over hebben." aldus Verbeek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.