Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Koopmeiners pakt snelste rode kaart ooit voor AZ in Eredivisie

VIDEO: Koopmeiners pakt snelste rode kaart ooit voor AZ in Eredivisie

3 apr 2021, 22:23

Teun Koopmeiners heeft AZ een slechte dienst bewezen. De aanvoerder, dit seizoen al goed voor 15 competitietreffers, kreeg in de vijfde minuut van het uitduel met Willem II een rode kaart.

Koopmeiners ging hard door op Vangelis Pavlidis. Hij zette de noppen van een schoen in het onderbeen van de Griek. Scheidsrechter Kevin Blom twijfelde geen moment en trok een rode kaart.

Koopmeiners kreeg de snelste rode kaart in de Eredivisie sinds 21 december 2019. Hij evenaarde het record van zijn doelman Marco Bizot, die in de vijfde minuut van een duel met Sparta van het veld moest. Koopmeiners miste afgelopen dinsdag het beslissende duel van Jong Oranje met Jong Hongarije in de groepsfase van het EK vanwege een schorsing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.