Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Koning Willem-Alexander blijkt geen basketbaltalent en gooit volledig mis

18 apr 2024, 16:20

Hoewel Koning Willem-Alexander volgens Johan Derksen prima met wc-potten kan gooien, blijkt basketballen hem minder goed af te gaan. Willem-Alexander bracht woensdag samen met Koning Felipe van Spanje een bezoek aan een sportmiddag van de Cruyff Foundation en probeerde daar een basketbal in de basket te gooien. Dat ging echter iets minder goed dan verwacht... Zie video hierboven!

Volgens Johan Derksen kan onze koning twee dingen goed: "Met wc-potten gooien en excuses aanbieden!" Bekijk het in onderstaande video.

Johan: ‘Onze koning kan twee dingen goed: met wc-potten gooien en z’n excuses aanbieden’
2:50
Johan: ‘Onze koning kan twee dingen goed: met wc-potten gooien en z’n excuses aanbieden’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.