Terug

Volg Vandaag Inside

John de Wolf spreekt supporters toe: 'Gebruik je verstand, godverdomme!'

John de Wolf spreekt supporters toe: 'Gebruik je verstand, godverdomme!'

5 apr 2023, 22:09

John de Wolf heeft woensdagavond het publiek in De Kuip kort toegesproken. De assistent-trainer van Feyenoord deed dat nadat de halve finale in de strijd om de KNVB-beker tegen Ajax in de tweede helft werd gestaakt nadat Ajax-middenvelder Davy Klaassen op zijn hoofd werd geraakt door een voorwerp uit het publiek. Klaassen verliet het veld met een flinke wond op zijn hoofd.

"Supporters, gebruik je verstand godverdomme", zei De Wolf, daarbij verwijzend naar het tribunedeel waarvandaan iets werd gegooid. We hebben jullie steun keihard nodig."

De Wolf werd daarna toegejuicht en ging op de reservebank zitten. Kort daarna kwamen de spelers het veld op om het duel te hervatten. Ajax leidt met 2-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.