Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Italië laat kleedkamer achter als zwijnenstal na uitschakeling voor WK

VIDEO: Italië laat kleedkamer achter als zwijnenstal na uitschakeling voor WK

27 mrt 2022, 18:33

Het nationale voetbalelftal van Italië heeft na de dramatische uitschakeling voor het WK de kleedkamer achtergelaten als een zwijnenstal.

Italië ontbreekt op het WK voetbal in Qatar. De regerend Europees kampioen verloor in de play-offs voor het WK in Palermo met 1-0 van Noord-Macedonië. Het is de tweede keer op rij dat Italië ontbreekt op het WK. In 2018 miste de viervoudig wereldkampioen het WK toen de ploeg in de play-offs werd uitgeschakeld door Zweden.

Italië was in de kwalificatiegroep als tweede geëindigd achter Zwitserland. Afgelopen zomer werden de Italianen nog Europees kampioen op het Euro 2020 dat een jaar later werd gespeeld vanwege de coronapandemie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.