Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Immers reageert na nederlaag op kritiek: 'Daar veeg ik echt mijn reet mee af'

VIDEO: Immers reageert na nederlaag op kritiek: 'Daar veeg ik echt mijn reet mee af'

24 apr 2021, 17:34

NAC Breda heeft in de strijd om de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie én promotie naar de Eredivisie drie punten verspeeld. NAC ging vrijdagavond in eigen huis met 2-1 onderuit tegen Excelsior. Lex Immers reageerde na de wedstrijd met de nodige frustratie op kritiek.

NAC-middenvelder Immers legt uit hoe hij omgaat met kritiek. 'Er is nog geen dag geweest in de voetballerij, dat ik niks over kritiek of dingen heb gehoord. Kritiek op wie dan ook, of het nou op een spelersgroep of een trainer is, dat interesseert mij echt geen reet. Daar veeg ik echt mijn reet mee af', vertelde Immers in gesprek met Omroep Brabant.

NAC kwam vlak voor rust nog wel op voorsprong. Scheidsrechter Alex Bos wees naar de stip nadat Mats Wieffer Kaj de Rooij heel licht had vastgehouden. Mounir El Allouchi benutte de strafschop. De ploeg van trainer Maurice Steijn blijft staan op 67 punten, zeven minder dan nummer twee De Graafschap.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.