Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic deelt keiharde beuk uit en krijgt slechts geel

VIDEO: Zlatan Ibrahimovic deelt keiharde beuk uit en krijgt slechts geel

15 nov 2021, 11:12

Zlatan Ibrahimovic kwam zondag goed weg tegen Spanje. De aanvaller kreeg slechts een gele kaart nadat hij een keiharde beuk uitdeelde aan verdediger César Azpilicueta.

Spanje heeft zich geplaatst voor het WK voetbal volgend jaar in Qatar. De ploeg van bondscoach Luis Enrique won in Sevilla met 1-0 van Zweden en eindigde met 19 punten bovenaan in kwalificatiegroep B. Voor Zweden resteerde de tweede plaats in de groep, die wel recht geeft op deelname aan de play-offs.

De enige goal viel diep in de tweede helft. Dani Olmo schoot van grote afstand hard op de lat, Álvaro Morata pikte de terugkaatsende bal op en rondde af.

Zweden had bij winst in Spanje het rechtstreekse WK-ticket kunnen bemachtigen en de ploeg van bondscoach Janne Andersson deed er ook alles aan om de thuisploeg in het nauw te drijven. Onder anderen Alexander Isak en Emil Forsberg waren dicht bij een goal.

Grote afwezige in de basis bij Zweden was Zlatan Ibrahimovic, die donderdag bij Georgië (2-0-verlies) nog het gehele duel meespeelde. Andersson stuurde de 40-jarige spits pas een kwartier voor tijd in het veld, maar de vermaarde aanvaller kon in zijn 120e interland Zweden niet aan de gewenste zege helpen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.