Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ian Maatsen beukt tegenstander doormidden na harde tackle

Video: Ian Maatsen beukt tegenstander doormidden na harde tackle

21 aug 2022, 13:42

Burnley-verdediger Ian Maatsen heeft in het Championsip-duel met Blackpool een roode gekregen voor een opzienbarende actie. De oud-jeugdspeler van Feyenoord, PSV en Sparta Rotterdam reageerde nogal heftig toen hij hard werd aangepakt door Sonny Carey.

Met een flinke zaag werd Maatsen tegen de grond getrapt, maar in Engeland houden ze zich vooral bezig met de reactie van de Nederlander. Maatsen staat de harde tackle namelijk meteen op en beukt Carey keihard van achteren keihard omver. Beide spelers ontvingen een rode kaart voor hun acties.

De 20-jarige Maatsen wordt dit seizoen door het Burnley van trainer Vincent Kompany gehuurd van Chelsea. Hij werd eerder ook al uitgeleend aan Coventry City en Charlton Athletic.

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.