Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Huntelaar dolblij met panna in amateurwedstrijd: 'Zag je dat?!'

Video: Huntelaar dolblij met panna in amateurwedstrijd: 'Zag je dat?!'

30 sep 2022, 12:15

Klaas Jan Huntelaar trapt nog weleens een balletje bij de amateurvereniging HC'03 in zijn geboorteplaats Drempt en is nog altijd zeer fanatiek. In het thuisduel met het negende elftal van Longa '30 liet de 'Hunter' zijn voeten nog eens spreken.

De oud-spits van onder meer AC Milan en Real Madrid deelt namelijk een prachtige panna uit en is daar dolblij mee. "Zag je dat?!", schreeuwt de technische man van Ajax richting de camera. Ondanks de actie van Huntelaar verloor het zesde van HC'03 wel met 10-1 van het gevreesde Longa '30 uit Lichtenvoorde.

Bekijk de mooie beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.