Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Huisgenoten Ajax-beul Pieters vertellen over gewonnen weddenschap: '20.000 euro!'

22 dec 2023, 17:31

De huisgenoten van Tim Pieters, de doelpuntenmaker van Hercules in de bekerstunt tegen Ajax, hebben donderdagavond duizenden euro's overgehouden aan een doelpunt van Pieters en de 3-2 overwinning van de derdedivisionist tegen de Amsterdammers. "In totaal? Ik gok 20.000 euro", aldus een van de huisgenoten.

Naar verluidt hebben tien van de twaalf huisgenoten meegedaan aan de weddenschap. Tegenover De Telegraaf blikken ze terug op een historische avond. "Er stond bijvoorbeeld een quotering van 1000 euro op dat Tim Pieters zou scoren en Hercules winnen. En er zijn zeker wel een paar euro's ingezet door een aantal mannen".

Bij een van de huisgenoten is de weddenschap niet helemaal goed gegaan. "Mijn betje was niet helemaal goed doorgekomen. Er was een error op TOTO. Dus ik ben een paar duizend euro misgelopen. We waren een beetje voor de grap hier met een vriend op zijn account aan het zetten, meer voor de grap. Heel serieus probeerden we het ook niet te maken. Het gaat toch nooit gebeuren. En toen hebben we helemaal niet gelet of we een bevestiging hebben gekregen. En toen de wedstrijd bezig was en Tim scoorde de 1-0... Toen waren we het aan het checken en zaten we van: 'kut, het is helemaal niet gelukt'."

Bekijk het volledige interview van De Telegraaf met de huisgenoten van Pieters én de man van de avond zelf, in de onderstaande video.

Bekijk in de video bovenaan deze pagina hoe de Vandaag Inside-tafel reageerde op de bekerblamage van Ajax!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.