Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Hongaarse hooligans slaan Engelse politie het vak af

VIDEO: Hongaarse hooligans slaan Engelse politie het vak af

13 okt 2021, 08:48

Engeland heeft voor de tweede keer punten verspeeld in de kwalificatie voor het WK voetbal. Op Wembley bleven de Engelse voetballers van bondscoach Gareth Southgate steken op 1-1 tegen Hongarije. Tijdens het duel liep het tussen de Engelse politie en Hongaarse hooligans nog flink uit de hand op de tribune.

De politie in Londen moest tijdens de wedstrijd ingrijpen in het uitvak. Hongaarse supporters raakten slaags met de agenten nadat een Hongaar was gearresteerd wegens racistische leuzen jegens een steward in het stadion. De Engelse voetbalbond FA liet weten het incident te gaan onderzoeken en te melden bij de wereldvoetbalbond FIFA.

Hongarije kwam op voorsprong in Londen. Na een overtreding van Luke Shaw op Loïc Négo, wees de Spaanse scheidsrechter Alejandro Hernández naar de stip. Roland Sallai benutte de strafschop. Nog in de eerste helft kwam Engeland op gelijke hoogte. John Stones werkte met zijn linkervoet de verlengde corner van Phil Foden binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.