Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Guus Til vertelt aanleiding voor verhitte discussie met Bas Nijhuis

7 dec 2023, 21:22

Guus Til vertelt voor de camera van ESPN wat de aanleiding voor de verhitte discussie tussen hem en Bas Nijhuis was tijdens de wedstrijd tussen PSV en sc Heerenveen (2-0). “Bas was een beetje Oost-Indisch doof", zo is de middenvelder van mening. Til vond het niet terecht dat Bas een overtreding van hem zag in het duel met Heerenveen-speler Simon Olsson.

Bas Nijhuis wordt regelmatig besproken in Vandaag Inside. Bekijk in de video bovenaan deze pagina het fragment waarin René van der Gijp stelt dat Bas tegen zichzelf in bescherming moet worden genomen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.