Terug

Volg Vandaag Inside

Video: gretige Noa Lang klaar voor rentree: 'Niets van de Eredivisie overlaten'

Video: gretige Noa Lang klaar voor rentree: 'Niets van de Eredivisie overlaten'

25 nov 2023, 12:42

Noa Lang kan zaterdag meespelen in de uitwedstrijd van PSV tegen FC Twente. De aanvaller is hersteld van een hamstringblessure, die hij begin oktober opliep bij Sparta. De 24-jarige linksbuiten wil 'niets overlaten' van de Eredivisie, vertelt hij in een uitgebreid interview tegenover het clubkanaal van de Eindhovenaren.

"Ik wil dit jaar kampioen worden. Het liefst al ergens in april. Gewoon niets van de Eredivisie overlaten, zowel individueel als team. Ik wil doorgaan in de Champions League, zo ver mogelijk komen in de Champions League. Ek spelen, het EK winnen. Ik wil dat mijn kinderen gezond blijven, dat is voor mij het belangrijkste. En dat ik fit blijf", aldus Lang in de onderstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.