Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Gefrustreerde Neymar laat zich gaan en pakt rood

VIDEO: Gefrustreerde Neymar laat zich gaan en pakt rood

3 apr 2021, 21:01

Lille OSC is de nieuwe koploper van Ligue 1. De club, in februari door Ajax uitgeschakeld in de Europa League, won de uitwedstrijd bij titelverdediger Paris Saint-Germain (0-1). Jonathan David maakte het enige doelpunt in een leeg Parc des Princes.

Lille heeft nu een voorsprong van 3 punten op PSG, dat woensdag een uitwedstrijd tegen Bayern München in de Champions League wacht. Sven Botman speelde de hele wedstrijd voor Lille. Mitchel Bakker mocht na ruim een uur invallen bij PSG, waar de 17-jarige Xavier Simons op de bank bleef.

Beide ploegen eindigden met 10 man. Neymar kreeg in de 90e minuut een tweede gele kaart, nadat hij zich helemaal liet gaan bij de cornervlag. Even later moest ook Tiago Djalo van Lille vertrekken na een tweede gele kaart.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.