Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Gefrustreerde Frenkie De Jong smijt met scheenbeschermers na vroege wissel

Video: Gefrustreerde Frenkie De Jong smijt met scheenbeschermers na vroege wissel

25 apr 2022, 14:10

Van de geoliede machine die Barcelona de eerste maanden van 2022 was is de laatste weken weinig meer terug te zien. De Catalanen verloren zondagavond met 0-1 van Rayo Vallecano. Frenkie de Jong werd vroegtijdig gewisseld en oogde erg gefrustreerd.

Barça presteert moeilijk de laatste weken, tegen laagvlieger Cadiz werd ook verloren en van Real Sociedad werd afgelopen week nipt met 0-1 gewonnen. Oranje-international Frenkie de Jong moet het de laatste weken vooral ontgelden, de Spaanse media levert veel kritiek op zijn spel.

Ook trainer Xavi leek zondagavond niet tevreden met het spel van zijn middenvelder. De Jong werd al na een uur gewisseld in het La Liga-duel tegen Rayo. De oud-Ajacied oogde erg gefrustreerd en gooide met zijn scheenbeschermers na de vroege wissel, het gezicht van De Jong sprak ook boekdelen.

Bekijk de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.