Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Frenkie en Busquets laten Camp Nou genieten met tiki-taka voetbal

Video: Frenkie en Busquets laten Camp Nou genieten met tiki-taka voetbal

25 aug 2022, 10:07

Frenkie de Jong heeft zich woensdagavond in het benefietduel tegen Manchester City (3-3) weer van zijn beste kant laten zien. Zo schitterde De Jong in een actie samen met Sergio Busquets op het middenveld, waarvan het hele stadion kon genieten.

De Jong had in de wedstrijd tegen Manchester City Bernardo Silva als directe tegenstander. De Portugees wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar de Catalanen, als eventuele vervanger van De Jong. Volgens Mundo Deportivo is de komst van de Portugees onnodig.

"Hij liet zien meer haar op zijn tanden te hebben dan Bernardo, hoewel dat een voortreffelijke speler is. Daarnaast kon hij als derde centrale verdediger opstomen tot het vijandelijke doelgebied. Die gretigheid leverde een treffer op", aldus het Spaanse medium.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.