Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Frenkie de Jong onder applaus ontvangen bij sportcomplex Barcelona

Video: Frenkie de Jong onder applaus ontvangen bij sportcomplex Barcelona

11 aug 2022, 18:33

Frenkie de Jong kreeg een dag eerder nog de volle laag van een aantal FC Barcelona-fans, maar werd vandaag onder applaus ontvangen bij het sportcomplex van Barça.

Een gedeelte van de Catalaanse fans heeft het gehad met De Jong. Barcelona wil namelijk het salaris van De Jong verminderen of hem anders verkopen, maar de 25-jarige Oranje-international is over beide opties niet te spreken. De middenvelder blijft het liefst speler van FC Barcelona en wenst ook geen salaris in te leveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.