Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Feyenoord vraagt supporters af te zien van terugbetaling

VIDEO: Feyenoord vraagt supporters af te zien van terugbetaling

18 mrt 2021, 19:54

Mark Koevermans, algemeen directeur van Feyenoord, roept supporters op om af te zien van terugbetaling, de teruggave van hun geld voor de duels die zij dit seizoen niet mochten bezoeken vanwege de coronacrisis.

Koevermans heeft donderdag in een videoboodschap voor de Feyenoord-fans aan de noodbel getrokken. 'Supporters en zakelijke relaties hebben het recht om geld terug te vragen voor wedstrijden waarbij De Kuip noodgedwongen leeg bleef. In totaal gaat dat om circa 15 miljoen euro', vertelt Koevermans. 'Een bedrag dat de club niet in kas heeft, maar we uiteindelijk wel uit moeten keren als iedereen zijn of haar geld terugvraagt van Feyenoord.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.