Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Fabio Jakobsen maakt bijna fatale val door bizar incident met toeschouwer

Video: Fabio Jakobsen maakt bijna fatale val door bizar incident met toeschouwer

30 jan 2023, 16:00

Fabio Jakobsen is op de laatste dag van de ronde van San Juan ontsnapt aan een lelijke val. De wielrenner raakte bijna uit balans door een wel heel bijzondere oorzaak.

Jakobsen werd in de massasprint gehinderd door een mobiele telefoon van een toeschouwer die over de reclameborden leunde. Gelukkig kon de wielrenner in balans blijven. Het gebeurde vlak langs de hekken en zijn bril vloog van zijn gezicht. De beelden van het incident zijn hieronder te bekijken.

Tekst gaat verder onder de tweet.

Dit incident doet, door de plek waar het gebeurde, denken aan het heftige ongeluk wat de wielrenner in 2020 had in Polen. Destijds raakte Jakobsen zwaargewond. Nu kwam hij er vanaf met een snee in zijn gezicht.

Hij had door een inschattingsfout ook al te weinig ruimte in de massasprint vertelt hij tegenover Sporza. "Ik had het idee dat italiaan Giacomo Nizzolo naar links zou opschuiven. Hij bleef echter rechts rijden en toen stak iemand zijn hand met een telefoon over de boarding." Uiteindelijk werd Jakobsen tweede. De Australiër Sam Welford werd eerste en Nizzolo bemachtigde de derde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.