Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Erik ten Hag juicht met Manchester United-fans na zege op Leicester City

Video: Erik ten Hag juicht met Manchester United-fans na zege op Leicester City

19 feb 2023, 00:00

Erik ten Hag heeft zondag met Manchester United een belangrijke zege geboekt op Leicester City (3-0) en dus was de vreugde groot na afloop van de wedstrijd bij de trainer.

In de onderstaande video is te zien hoe Ten Hag de supporters van The Red Devils bedankt. United heeft de tweede plaats van de Premier League in zicht gekregen. Manchester City heeft na het gelijkspel bij Nottingham Forest (1-1) nog maar 3 punten meer.

Arsenal staat weer alleen aan kop. De lijstaanvoerder heeft een voorsprong van 2 punten op City en bovendien een duel minder gespeeld. Arsenal won zaterdag pas in blessuretijd bij Aston Villa (4-2). Na 90 minuten was de stand nog 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.