Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Ecuadoriaanse voetbalster schopt scheidsrechter in edele delen

VIDEO: Ecuadoriaanse voetbalster schopt scheidsrechter in edele delen

3 mei 2022, 21:44

Een opmerkelijk moment na afloop van een vrouwenvoetbalwedstrijd in de tweede divisie van Ecuador. Shirley Caicedo, speelster van Club Deportivo Leones del Norte, was na het laatste fluitsignaal van het duel met Club Nañas zó gefrustreerd, dat ze de bal richting het hoofd van de scheidsrechter schoot. Caicedo kreeg vervolgens een rode kaart van de arbiter, maar was daar op zijn zachts gezegd niet van gediend. De voetbalster stormde op de leidsman af en trapte de man vol in zijn kruis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.