Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Eagles-aanvoerder met capuchon brengt op middenstip speciale boodschap

Video: Eagles-aanvoerder met capuchon brengt op middenstip speciale boodschap

21 mei 2023, 16:59

Aanvoerder Bas Kuipers heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met een jaar verlengd. De 28-jarige linksback vertelde de supporters in de Adelaarshorst na de zege op FC Volendam (3-0) dat hij heeft bijgetekend tot de zomer van 2025. Kuipers speelde sinds zijn komst in 2020 al bijna honderd wedstrijden voor Go Ahead Eagles, waarin hij acht doelpunten maakte.

In zijn eerste seizoen promoveerde de club uit Deventer als nummer 2 van de Keuken Kampioen Divisie naar het hoogste niveau. Go Ahead Eagles handhaafde zich daarna twee jaar op rij eenvoudig in de Eredivisie en heeft nu zelfs nog kans op deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

De ploeg van trainer René Hake sluit de competitie volgende week af met een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, dat op dit moment met 3 punten meer de zo begeerde achtste plaats in handen heeft. Het doelsaldo van beide clubs is gelijk. Dat betekent dat Go Ahead bij een zege Heerenveen passeert op de ranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.